Spørgsmål og svar

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de Spørgsmål og svar vi oftest bliver stillet – Er der fortsat noget der er uklart, er i altid velkomne til kontakte os, så svarer vi med glæde på alle spørgsmål.

Firmaet

Har i kørt i mange år?

Ja, vi har mere end 20 års erfaring med studenterkørsel og er en af Danmarks største udbydere. Vi fokuserer på erfarne chauffører der har et overblik. Dagen skal forløbe gnidningsfrit, så jeres klasse kan få den perfekte dag!

Gennem erfaring ved vi hvad der kræves, for at håndtere alle situationer og efterleve de fleste forespørgsler. Vi går dog aldrig på kompromis med sikkerheden.

Er jeres chauffører gamle?

Nej, vi har fokus på at ansætte unge, men også erfarne, chauffører der er med på lidt sjov.
Chaufførerne går oftest med ind og hygger sammen med jer!

Du kan læse mere om vores chauffører her!

Lastbilen og udstyret

Er der musik på studenterlastbilen?

Der er i alle studentervognene monteret kæmpe stort diskoteksanlæg med 2 top højtalere og 1 subwoofer. Med en anlæg i den størrelse er i sikre på at kunne blive hørt, hvorend i kører hen!

Vi har stort fokus på musikken spiller 100%, da vi ved det er en stor del af festen!

Tekniske detaljer:

Der er i alle biler monteret 10″ full-range tophøjtalere, der giver det perfekte lydbillede sammen med den monterede subwoofer. Effekten er mellem 750w og 1000w kun for top højtalerne.
Afhængig af lastbilens størrelse, er der enten monteret en 15″ eller en 18″ subwoofer, der yder 1500w eller 1800w.
Maximum level er 132dB.

Høreforeningens definition af lydniveauer, viser at i har mulighed for at spille mellem smertegrænse og jetfly ved take-off!

Det giver en god fest!

Kan vi afspille vores egen musik?

Ja, vi har i alle studenterlastbilerne monteret en bluetooth-modtager (aptX-encoded). I let kan koble jer på anlægget og selv bestemme musikken der bliver spillet.

Vi har valgt at gøre det på denne måde, da mange års erfaring og forsøg har vist at denne giver den bedste oplevelse. I er fri fra de irriterende begrænsninger af et jackstik, der både at knitre og kan have dårlig forbindelse.

Er der sidderplader?

Ja, bilerne er bygget op, således at der er sidderplader til jer alle. Dette betyder dog ikke, at der ikke også er plads til både at danse og hoppe. Vores biler er store, hvilket gør at der er plads til alle.

Må man have drikkevarer med?

Selvfølgelig må man have drikkevarer med på bilen.
Vi fraråder dog at tage glasflasker med ombord, da en knust flaske i lastbilens bund, ikke er så behagelig at danse rundt i, vi laver dog ikke regler om at i ikke må.

Det samme gælder at ryge, det er tilladt. Pas dog på med hvor gløden fra smøgen flyver hen, vi har desværre set folk få gløder i øjnene.

Er der tag på bilen?

Vi har på alle vores studentervogne fast tag og åbne sider. Hvis det mod forventningerne skulle blive dårligt vejr på jeres studenterkørsel, så bliver i ikkke våde.

Må vi hoppe i bilen?

Ja, det må i!
Der er både stripperstang og diskotekslys der giver jer det perfekte dansegulv i kan udfolde jer på! I giver den bare gas.

Booking 

Skal vi betale hele beløber når vi bestiller bilen?

Nej, når i bestiller lastbilen betaler i kun et depositum, som senere overgår fra at være depostitum til at være 1. rate af betalingen. Derefter har i tid til at spare sammen, da restbeløbet først skal betales umiddelbart før kørslen. Har i spørgsmål om studenterkørslen er i velkomne til at kontakte os og få det uddybt!

Hvor mange timer betaler vi for?

I har som udgangspunkt studentervognen i 10 timer, derefter har i mulighed for at tilkøbe ekstra timer for et mindre beløb.
Hvis jeres klasse er meget stor eller i bor meget spredt, har i også mulighed for at bestille studenterkørsel over 2 dage. Så har i helt sikkert tid nok til at nå rundt og hilse på alle forældrene.

Hvis i vil høre mere eller har spørgsmål i mangler svar til, så kontakt os, så hjælper vi på bedst mulige måde, med vores erfaring (100% uforpligtende)

Hvad med forsikring?

Vi laver en udvidet ulykkesforsikring på jer hos TRYG forsikring, således at hvis uheldet skulle være ude, så er alt 100% dækket!

Sikkerheden og trygheden ved studenterkørsel er topprioritet hos os! (7-9-13, det er meget sjælendt at der sker noget)

Ruteplanen

Laver I ruten?

Nej vi laver ikke ruten for jer, det får i helt selv lov til at bestemme. Dette betyder at i kan komme rundt i lige nøjagtigt den rækkefølge i gerne vil.

I bestemmer også selv hvor og hvornår jeres studenterkørsel starter.

I har på denne måde også friheden til at tilføje stop på ruten såsom stranden, danse om springvand, Rundetårn, e.l.

Når i bestiller en studenterkørsel ved os, får i adgang til vores ruteplanlægnings-system, hvor i løbende kan rette i ruteplanen.
Der er en frist på hvornår ruteplanen skal være færdig, hvilket typisk er et par måneder før kørselsdagen. Det hele foregår online, så i kan planlægge jeres rute, uanset om i er på skolen eller derhjemme.

Hvor starter man typisk?

De fleste klasser vælger at starte på skolen, da det er et naturligt samlingssted for klassen. Her pynter man bilen med bannere, balloner, bøgegrene og hvad man ellers kan finde på, inden man giver et sidste farvel til skolen.
Derefter køres der typisk ud til første stop, hvor man sammen spiser morgenmad.

Kan vi regne ud hvor lang tid vores rute varer?

Ja, det kan i godt, men det kræver at i regner lidt på det. Et godt trick, som vi forslår at i bruger, er at lave ruten inde på Google Maps, så får i antal kilometer ruten er. De kilometer dividerer i med 30km/t, da det er den gennemsnitlige hastighed i kan forvente på dagen.

Husk også at medregne hvor lang tid i bruger ved hvert stop, inklusiv af- og påstigning af studentervognen!

Hvornår skal vi starte?

Som beskrevet tidligere, bestemmer i selv hvornår studenterkørslen starter, de fleste starter dog typisk om formiddagen.

Måden i bestemmer starttidspunktet på, er når i angiver første stop på jeres ruteplan – Det er her chaufføren møder op.

Hvornår pynter vi bilen?

Bilen bliver som regel pyntet ved første stop (møde stedet), vores chauffører ankommer typisk 15min før det angivne starttidspunkt. Den tid kan i bruge på at pynte, kvit og frit 😉

Vores erfaring viser at pyntning af bilen tager mellem 20-30min, enkelte bruger længere tid.

Kontakt os nu

Studenterkørsel
Sula studenterkørsel